Bij Nouveau Nails & Beauty kun je ook terecht voor prachtige wenkbrauwen!
De wenkbrauwen vormen het dak van je ogen en geen enkele wenkbrauw is hetzelfde. Wenkbrauwen geven de sprankelende, open en verzorgde blik waar iedereen naar op zoek is. Het doel is dan ook, om je gezicht zo mooi mogelijk te laten uitkomen.

BECAUSE ALL YOU NEED IS LOVE AND A GOOD PAIR OF BROWS & LASHES!

Het shapen van de wenkbrauw kan op verschillende manieren gedaan worden, maar bij ons gaat de voorkeur uit naar het gebruik van wax. Om ze daarna nog mooier te stylen kunnen we ze aanzetten met henna of reguliere verf.

Voor de lash volume lift behandeling gebruiken we het merk Mrs. Lashlift, deze is uiteraard 100% vegan en dierproefvrij!

Nouveau nails en beauty werkt met de volgende merken:

  • LYCON wax, een verzorgende 2 fasen wax die zacht is voor je huid, en sterk in het verwijderen van de haartjes. Deze wax wordt aangebracht bij lage temperaturen waardoor dit vrijwel pijnloos is.

  • BROWTYCOON, de ultieme henna verf. Ultiem omdat het absoluut niet schadelijk is voor de huid, en langdurig een schitterend effect geeft. De browtycoon kleuren zijn weergaloos.

  • BIOSMETICS INTENSIVE verf, een uitzonderlijke en kwalitatieve wenkbrauwverf, voor schitterende kleuren, en een langdurig resultaat dankzij de unieke samenstelling.

 

BROW SPECIALIST SCHIJNDEL