VOOR & NA BEHANDELING BROWS

Henna kennen we natuurlijk van de prachtige handversieringen in oosterse landen. Pure henna moet normaal uren intrekken, met een roodbruine afdruk als resultaat, echter willen we deze kleur natuurlijk niet op onze wenkbrauwen. Daarom zijn er ingrediënten aan de browhenna toegevoegd om de mooie koelbruine tinten te realiseren.

Eén hiervan is p-fenyleendiamine (PPD) In zeer lage hoeveelheid, maar toch kan dit stofje bii sommigen huidirritaties veroorzaken. Heb je een extreem gevoelige huid? Dan komen we er middels een kleine test achter of we deze behandeling kunnen inplannen.
Let wel op: een allergietest is geen garantie tegen toekomstige allergieën, soms wordt iemand alsnog allergisch voor een bepaalde stof.

TIPS OM LANGER VAN JE HENNABROWS TE GENIETEN

  1. Vermijd water de eerste 48 uur, henna en water gaan niet zo goed samen, de henna zal sneller vervagen. Eén paar druppeltjes Castorolie op je wenkbrauwen tijdens douche of bad zorgt dat de henna niet nat wordt, en dus langer mooi blijft.
  2. De eerste 24 uur na je behandeling geen make-up op je wenkbrauwen. ( Dit zal ook niet nodig zijn)
  3. Laat je wenkbrauwen met rust, je handen/vingers bevatten een vetlaagje, waardoor er olieen vrij kunnen komen, wat niet bevorderlijk is voor de henna.
  4. Verzorg je wenkbrauwen het liefst met Castorolie, (evt verkrijgbaar in de salon) Deze natuurlijke olie verzorgt en stimuleert de groei van je wenkbrauwhaartjes en geeft ze een mooie glans.
  5. Voor het mooiste resultaat plan je eens in de 4-6 weken je nabehandeling.

Verschil voor & na Brow behandeling.