Wat is Laser Ontharing?

Een mooie gladde huid zonder overmatige haargroei? Laat uw ongewenste haren weg laseren!

Wij maken gebruik van de absolute top in laserontharen; de krachtige GENTLE LASE PRO-U, een medisch laserapparaat dat zeer veilig, snel en effectief is. Bij laserontharing wordt er een geconcentreerde lichtbundel op de huid vrijgelaten welke wordt opgenomen door het pigment van het haartje, dit licht wordt omgezet naar warmte in het haarzakje, waardoor deze afsterft.

 

Deze laser heeft een uniek koelingssysteem, waardoor er geen gel nodig is, dit werkt verkoelend en beschermd de huid. Tevens werkt deze ontharings methode ook veel hygienischer dan de meeste andere lasers.. Het te behandelen gebied kan snel gelaserd worden waarbij de eiwitten in de haarzakjes vernietigd worden, hierdoor sterven de haarzakjes af, en kan er geen nieuwe haargroei meer plaatsvinden.

Een vrouw scheert tijdens haar leven gemiddeld 11.500 keer haar benen, en geeft ongeveer €10.000 aan scheerspullen uit, maar dat hoeft niet meer. Dus nooit meer last van stoppels, ingegroeide haren en huidirritaties!

 

Laserbehandelingen zijn in principe geschikt voor alle leeftijden, bedenk wel dat bij jongeren de haargroei nog maar net is begonnen, op het moment dat je lichaam geen extra haargroei meer ontwikkeld, kun je het best beginnen met laserontharing.

De Laserbehandeling

Elke eerste behandeling start met een kennismakingsgesprek, daarin bespreken we uw wensen, en de mogelijkheden voor uw huid.

Na het gesprek kan de behandeling beginnen, hiervoor is het van belang dat uw huid van tevoren gladgeschoren is!

Voor het beste resultaat scheer je een dag voor je afspraak.

We geven met vakjes op de huid het te behandelen gebied aan, zodat we uiterst nauwkeurig kunnen werken.

In tegenstelling tot andere lasers werkt onze laser niet met een lage energie om de behandeling pijnloos te maken, maar met een hoge energie voor snelle resultaten, Het unieke koelingssysteem zorgt ervoor dat de behandeling zo aangenaam mogelijk voor u verloopt.

 

Hoewel je na 1 behandeling al een verschil ziet, is het belangrijk te onthouden dat alleen de haartjes in de groeifase goed contact met het haarzakje maken, en dus alleen die haarzakjes verdwijnen. Door de hormonale regeling van haargroei zijn niet alle haartjes tegelijk in de groeifase {anders zou iedereen periodiek kaal, en op andere tijden overbehaard zijn.} Daarom zijn er gemiddeld 5-7 behandelingen nodig om het overgrote deel van alle haartjes te verwijderen. Het aantal behandelingen is per persoon verschillend en afhankelijk van diverse aspecten, zoals huid, haar, haarstructuur, de diepte van het haarzakje, hormonen en leeftijd.

Verwijderen van de fijnste haartjes

De GENTLE LASE PRO-U is een subtiele krachtpatser met een groot effect. Deze laser kan in slechts 5-7 behandelingen het gewenste resultaat bereiken, weet zelfs de kleinste donshaartjes te raken en wordt gezien als de meest krachtige laser ter wereld! Laserontharing met de GENTLE LASE PRO-U is uiterst verfijnd en nagenoeg pijnloos.  Laserontharing met deze laser is mogelijk bij de huidtypes I tot IV.

Laserontharen – Algemene Voorwaarden

 • Voor elke afspraak, het behandelde gebied 24 uur van te voren te scheren. Dit is omdat we de haarzakjes in de goede groeifase kunnen laseren. Indien dit korter is, kan de huid gevoeliger zijn voor irritatie. Er kan eventueel een klein strookje haar blijven staan op het gebied, zodat de laserspecialist de haargroei kan bekijken
 • Tussen de behandelingen door mag er alleen geschoren worden, er mag niet gewaxt of geëpileerd worden etc.
 • Wij behandelen de brazilian NIET gedurende een menstruatie, i.v.m. hygiëneprotocol
 • Er mee bekend te zijn dat de behandeling op eigen risico plaats zal vinden.
 • Ervan bewust zijn dat succes niet met zekerheid kan worden gegarandeerd.
 • Geheel ervan bewust te zijn dat het aantal behandelingen niet geheel nauwkeurig in te schatten is.
 • Dat men moet rekenen op een haar reductie van circa 80-95%. Witte of grijze haren bevatten geen pigment, dus zijn deze niet weg te laseren.
 • Door de behandelde laserspecialisatie volledig op de hoogte te zijn gebracht van het risico op hyperpigmentatie/hypopigmentatie dat aan een dergelijke behandeling verbonden is. (Dit risico kan verminderd worden door het gebruik van een GOEDE SUNBLOCK).
 • Na de behandeling kan er roodheid onstaan (erytheem). Deze erytheem verdwijnt binnen enkele dagen. Er is een kleine kans op blaasvorming en pigmentverlies. Naarmate uw huid donkerder is, wordt de kans op deze bijverschijnselen groter.
 • U mag gedurende 2 weken voor en 2 weken na de behandeling niet de behandelde plaats(en) aan de zon of zonnebank blootstellen, dat geldt ook voor zelfbruinings producten.zoals bijv. spray tan! 
 • U mag gedurende 2 weken voor en 2 weken na de behandeling geen andere lasers of producten met zuren gebruiken op het te behandelende gebied.
 • Storingen in de hormoonbalans, bepaalde medicatie of ziektebeelden, de pubertijd, zwangerschap, borstvoeding of menopauze kunnen nieuwe haarontwikkelingen geven, en haargroei tussen tatoeages behandelen wij niet!
 • De huid mag niet beschadigd zijn.
 • Tijdens de behandeling is iedereen verplicht een laserbril te dragen in verband met mogelijke beschadiging aan de ogen.
 • Van mening te zijn informatie te hebben gekregen over de aard, omvang en methode van de behandeling en antwoord te hebben gekregen op al uw vragen.

Zijn de Laserbehandelingen pijnlijk?

U kunt een lichte tik of prik ervaren. Voor ontharingsbehandelingen met de Gentle Lasers wordt het gepatenteerde Dynamic Cooling Device™ (DCD™) gebruikt, wat als een koele nevel op de huid aanvoelt. Dit is slechts milliseconden voor de laserpuls. Dynamic Cooling Device™ zorgt ervoor dat ontharingsbehandelingen zowel comfortabel als effectief zijn.

Wat doet een Laser Behandeling?