WAX SALON SCHIJNDEL

Super zacht én mild voor je huid, welkom bij WAX Salon Schijndel!  { LADIES ONLY }

WAX Salon Schijndel werkt met het beste merk; LYCON. Dit is het meest gebruikte en vertrouwde waxmerk in het topsegment van nationale én internationale wellness centra, spa’s, wax bars en schoonheidssalons. De ‘crème de la crème’ van de ontharingswaxen. geniet wereldwijd bovendien een ongeëvenaarde erkenning voor professionele productkwaliteit, de meest nieuwe trainingen, loyaliteit en integriteit.

De LYCON waxformules zijn uitzonderlijk zacht en mild voor de huid. Ze bevatten alleen de allerbeste natuurlijke harsen in combinatie met verzorgende, zuivere bijenwas. De  toevoeging van verfijnde aromatische oliën met heerlijke geuren zoals sprankelend rood fruit, romige vanille, ontspannende lavendel en zelfs pure chocolade zorgt ervoor dat de LYCON waxen onweerstaanbaar ruiken. Alle formules hebben intensief verzorgende eigenschappen voor de huid en zijn dankzij de unieke aromatische geurbelevingen en zachte texturen een wellnessgenot voor de zintuigen!

Anders dan andere waxen

Vraag je je af wat het verschil is tussen LYCON Hot Waxing en de standaard strip waxen van andere merken? De LYCON Hot waxen zijn veel vriendelijker voor de huid en zijn ook perfect voor klanten met een gevoelige huid of met grof haar dat gemakkelijk kan breken met een gewone strip wax. De LYCON waxen werken op een veel lagere temperatuur en trekken op geen enkele manier aan de huid.  Dit voorkomt pijn die klanten meestal voelen tijdens standaard strip waxen.

Langdurig 100% haarvrij, reeds vanaf 1 millimeter! 

De LYCON waxformules zijn door hun kracht en samenstelling uniek in hun soort en hebben reeds grip op haarlengtes vanaf slechts 1 mm! Ongewenste haartjes bij o.a. de bikinilijn, bovenlip, oksels, het torso en de rug van mannen kunnen vanaf deze haarlengte moeiteloos volledig worden verwijderd, zonder een rode of geprikkelde huid. Het haar blijft weken lang voor 100% weg en de huid voelt perfect glad en zacht aan, zonder stoppels, jeuk of ingegroeide haren!